tisdag 6 juli 2010

Emenems Ouzo



Nu har lilla Ouzo varit hos oss i 12 dagar och det är svårt att tänka sig vara utan detta lilla härliga busfrö! Ouzo är en social, pigg och trevlig valp, han är en riktig liten tuffing som tål tuffa tag.



Imza är (för) snäll med honom, han klättrar och klänger, tar hennes leksaker och stoppar in hela sitt huvud i hennes mun utan att hon grymtar nämnvärt..



Qopper tycker att Ouzo är lite jobbig, men står som vanligt ut med det mesta.

Vi har tränat lite följsamhet och det verkar Ouzo uppskatta, inkallningarna går fort och han är så lycklig när han kommer! Lekar tycker han också om, både springa efter och kampa. Än så länge har han också en bra avknapp, han har inga problem med att lägga sig och sova i bur eller mitt på gräsmattan. Jag hoppas och tror att han kommer bli en riktigt härlig tränings- och tävlingskamrat framöver!

Imza klarar värmen bättre än jag trodde och vi har hunnit med ett par pass lydnad där hon skött sig bra. Annars blir det mycket träning på snabba starter, och följa med på ridturer för att förbättra flåset.

I morgon blir det lite strukturerad träning i Södertälje och nästa vecka är det dags för lydnadsläger, ska bli så roligt att ägna sig helhjärtat åt hundarna och får vara lite barnledig några timmar!

2 kommentarer:

  1. Underbart med tillökning i flocken!

    SvaraRadera
  2. NU har jag hittat hit. Han är jättejättesöt. Och Imza också, som vanligt. :-)./Erika

    SvaraRadera